Brygghuset

Brygghuset

Patrik Olsson, Regional Director, Zacco Sweden West

"Vi trivs fantastiskt bra här och var allra först att flytta in. Det är klockrena lokaler för oss med rejäla utrymmen för större samlingar"

Adress

Theres Svenssons gata 13

Område

Lindhomen, Göteborg

Fastighetsbeteckning

Lindholmen 29:2

Fastighetstyp

Kontor

Byggår

2018

Area totalt

5 200 kvm

Lindholmen – With a fair view

Brygghuset ligger precis på kajen till Lindholmens hamnbassäng, alldeles vid gångbron som leder över till Wingårdhs ”Kuggen” och Science Park. Från huset har du utsikt åt både hamnbassängen med sina segelbåtar och över Göta Älv, där du kan vila blicken på andra sidan älven.

Husets karaktär är tydlig, med fönster från golv till tak har huset den mäktigaste utblicken. Brygghuset har 6 våningar och en uthyrningsyta om ca 900 kvm/plan, totalt 5 000 kvm. Varje plan har fönster i alla vädersträck och generösa takhöjder, vilket ger ljusa och rymliga lokaler med bra inomhusklimat

 

Miljöbyggnad Guld

Brygghuset är certifierat som Miljöbyggnad Guld. Det finns tre nivåer i certifieringen, guld, silver och brons, där guldnivån möter upp de högsta kraven vad gäller energibesparingar, inomhusmiljö och materialval.

Intresserad?

Är du intresserad av lokal i Brygghuset? Skicka gärna in en intresseanmälan så hör vi av oss om vi får något passande att erbjuda.

Intresseanmälan